Elmondom újra- Kulka János koncetje

Kulka János 2015 végén új koncert programmal készül. 7 tagú zenekari kísérettel új programot hallhat tőle a közönség- de persze a régi nagy számok nem fognak hiányozni a műsorból!


Elmondom újra- Kulka János koncetje

Kulka János ezernyi arcát láthatta már a közönség, színpadi szerepek hosszú sorában változott át a nézők szeme előtt a drámairodalom legismertebb hőseivé, öltötte magára III. Richárd, Lear király, Mefisztó vagy éppen Higgins professzor alakját. Ismerik őt a filmvászonról, felismerik összetéveszthetetlen hangját, ha szinkronizál – és persze, ha énekel. Színész, vagyis az a hivatása, hogy megmutassa magát, hogy a szereppel való találkozásán keresztül beszéljen sorsokról, döntési helyzetekről, örömről, fájdalomról, az a feladata, hogy hasson, érzelmeket és gondolatokat közvetítsen.
Koncertjén mindezt úgy teheti, hogy nincs közte és a néző között a drámai figura, hogy nem bújhat más bőrébe – magáról énekel, mindarról, ami foglalkoztatja, ami vele történik, amit érez. Az esten a már jól ismert és az új dalok szólnak helyette: a Hegedűs a háztetőn, a Chicago vagy a Koldusopera dalai, dalok a kedvencektől Cseh Tamástól Tom Waitsig és dalok, amelyeket neki és róla írtak.
Róla, és mindannyiunkról, ott, a nézőtéren.

RTL Híradó 2015. november 21.:  http://rtl.hu/rtlklub/hirek/egesz-estes-nagy-koncerttel-lep-fel-kulka-janos

Szegedi Városi TV interjú és kocert részletek: https://www.youtube.com/watch?v=o0queP_WGKo 

Fotók:  http://www.sonatina.hu/galeria/kulka-janos-koncert